AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, genel seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "AK Parti hükümetleri icraatlarının yeni anayasa ile taçlandırılacağı bir dönem olduğu için, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim büyük önem taşıyor" dedi.
Taşkın, genel seçim çalışmaları kapsamında, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, yeni anayasa, çözüm süreci ve başkanlık sistemi için, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin çok önemli olduğunu dile getirdi.
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise, "Önümüzde bir başkanlık sistemi var. Önümüzde çok önemli olarak gördüğümüz bir çözüm süreci var. Ve de anayasa var. Türkiye’nin refahı, huzuru, barışı ve kardeşliği için bunlar çok önemli" dedi.
Keskin, Malatya ekonomisinin kendilerini yakından ilgilendirdiğini belirterek, "Malatya geliştikçe, Türkiye gelişmiş olur. Bütün milletvekilleri kendi illerini geliştirir ve sorunsuz hala getirirse, Türkiye’de büyük bir gelişim olacağına inanıyorum. Özellikle Malatya’nın lokomotifi olan kayısının üzerinde durulmalı. Kayısı, sadece Malatya değil bütün bölgeye hitap ediyor. Cumhurbaşkanımız, devlet başkanımızın Malatya’ya gelişinde bazı şeyler paylaştım. Malatya’da Turgut Özal Tıp Merkezi’nin yanında Malatya ve bölgeye hitap edecek bir onkoloji kanser araştırma hastanesinin yapılmasının önemli olduğunu ilettim. Sayın Cumhurbaşkanımıza da bunu söyledim" diye konuştu.