AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın ili için 55 kişinin milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığını ve hedeflerinin 1. Parti olduğunu söyledi.
AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın Şubat ayı İl Danışma Meclisi toplantısı Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya mevcut milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş meclis çalışmaları dolayısıyla katılmazken milletvekili aday adayları eksiksiz katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Ömer Özmen, gerek partililere gerekse milletvekili aday adaylarına seslenerek birlik ve beraberliğin öneminden söz etti. Aydın il başkanlığına 48, diğer illerden de 7 olmak üzere 25 dönem AK Parti’den Aydın milletvekili adayı olmak için 55 kişinin müracaatta bulunduğunu belirten Özmen, başvuru yapan herkese teşekkür edip başarı diledi.
İl Danışma Meclisi toplantısına katılımın yoğun olması nedeniyle salon yetersiz kalırken, toplantının açılışında konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, bazı mesajlarına kesin ve net bir şekilde verdi. Özmen, 7 Haziran seçimlerinin startını verdiklerini ve herkesin çok çalışması gerektiğini belirterek “Hepimiz kenetlenmeliyiz. AK parti’ye kan kaybettirecek ne varsa bu salonda kalmalı. Şu anda 55 aday adayımız var. Bizler birbirimize kenetlenir ve sımsıkı sarılırsak Aydın’da AK parti birinci parti olacaktır. Ve bunu başaracağımıza da inancım tamdır. AK Partililer olarak biz bu güce sahibiz” dedi.
Toplantıda adayların belirlenme süreçleri ve temayül yoklaması konusunda Mehmet Aydemir tarafından bilgilendirme yapılırken, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan da 7 Haziran seçimlerinin öneminden söz edip tüm partililere Yeni Türkiye’nin inşasında bir tuğla koymaya çağırdı. Sadece Efeler’de 3 bin 700 engelli vatandaşa evde sağlık hizmeti verildiğini belirten Arslan, “Yapılan hizmetlerin mutlaka anlatılması gerek. Mahalle yönetimlerinden 740 aslan belirledik. 6 bin 570 arkdaş ile sahada seçim çalışması yapıyoruz. Ekibi bu teşkilatın bayrağını taşıyacak insanlardan seçiyoruz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti’nin Aydın Milletvekili aday adayları kürsüye çağrılarak tanıtıldı.