Dalaman İlçesi’ne bağlı Şerefler Mahallesi İlk ve Ortaokulu tarafından 1. Pilav Şenliği düzenlendi.
Pilav Şenliği etkinlikleri kapsamında öğrenciler tarafından yapılan resim ve teknoloji tasarım sergisini Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ve Beraberindeki heyet ile açtı.
Şerefler Mahallesi İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen 1.Pilav Şenliği etkinliğine Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gümüş ,DHMİ Dalaman Havalimanı Başmüdürü Yaşar Kasap, veliler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte öğrenciler hazırladıkları gösterileri misafirlerine sundu. Büyük beğeni alıp, alkış alan gösterilerden sonra okullar arası yarışmalarda derece alan öğrencilere ödülleri verildi. Daha sonra öğrenciler tarafından yapılan resim ve teknoloji tasarım ürünlerinin sergilendiği sergi açılışı yapıldı. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz tarafından açılışı yapılan sergiden sonra etkinlik sona erdi.
Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Dalaman Belediyesi olarak tüm okullarımıza destek veriyoruz. Okullarımızın katıldığı yarışmalarda öğrencilerimizin ve okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da geleceğimiz olan gençlerimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi.