Zihinsel Engellilerin Eğitimi Rehabilitasyonu ve İstihdamı Derneği (ZERİD) tarafından düzenlenen bahar çayı etkinliğine katılan AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, "Sosyal Devlet zayıfla beraber olmaktır" dedi.
ZERİD tarafından geleneksel olarak düzenlenen bahar çayı etkinliği, bu sene de düzenlendi. Emirgan Çay Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğe, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, ZERİD yöneticileri ve dernek üyeleri katıldı.
Burada bir konuşma yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, "Sosyal belediyecilik ve sosyal devlet zayıf olanla beraber olmakla mümkün olur. Engelli kardeşlerimizle irtibatı kesmedik, çünkü sosyal belediyecilik ve sosyal devlet zayıf olanla beraber olmakla olur. Güçlüyle zenginle herkes bir araya gelir; ama ihtiyacı olanla bir araya gelmek hepsinden daha önemlidir" dedi.
Özhaseki, "Bu yavrularımızın her birisi cennete gitmemize vesile olacak. Rabbim bizi onlardan uzaklaştırmasın. Rabbim onların rızasını almamızı sağlasın” diye konuştu.