AMASYA(AA) - Merzifon Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen kağıt rölyef kursuna katılan kursiyerlerin hazırladığı üç boyutlu resim sergisi açıldı.

Gençlik Merkezi'nde, 35 kursiyerin 99 eserinin yer aldığı serginin açılışında konuşan Kaymakam Mehmet Fatih Geyim, kursiyerlerin becerilerini, el emeklerini, akıllarını ortaya dökerek şekillendirdikleri bu resimlerin çok güzel olduğunu söyledi.

Kursların başarı derecesinin çok üst derecede olduğunu ifade eden Geyim, "Açılan kursumuzdaki üç boyutlu resimler çok güzel. Halk Eğitim Merkezimizin tüm çalışanlarına ve müdürlerimize teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimizin de ayrıca eline, emeğine sağlık" dedi.

Geyim, söz konusu çalışmaların kurumların, iş yerlerin ve evlerin duvarlarını süslemesi gerektiğini dile getirerek, "Merzifon Halk Eğitim Merkezi hocaları ve kursiyerlerinin yaptığı çalışmalara gıptayla baktık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na yönelik çalışmalar yapılmış. Tarihi ve dini değerlerimize çalışmalarda yer verilmiş" diye konuştu.

Konuşmanın ardından açılış kurdelesini Kaymakam Geyim, Belediye Başkan Vekili Emek Akdeniz kesti.

Üç boyutlu resim sergisinin açılışına İlçe Jandarma Komutanı Hakan Kahraman, Emniyet Müdürü Seyfettin Süer, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.