2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Gençler Basketbol İl Birinciliği Müsabakaları Özel Doğa Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı arasında oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.
Final müsabakasında salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler ile birlikte Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi de mücadeleyi izledi.
Özel Doğa Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı arasında oynanan final karşılaşmasında, Özel Doğa Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı Adnan Menderes Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımını 64 - 63 yenerek erkekler kategorisinin il birincisi oldular. Ayrıca kızlar kategorisinde İncirliova Spor Lisesi Kız Basketbol Takımı Adnan Menderes Anadolu Lisesi Kız Basketbol Takımını 46 - 36 yenerek il birincisi oldular.
Erkekler kategorisinde; Özel Doğa Anadolu Lisesi 1., Adnan Menderes Anadolu Lisesi 2., Kuşadası Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi 3., Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4. oldu.
Kızlar kategorisinde ise İncirliova Spor Lisesi 1., Adnan Menderes Anadolu Lisesi 2., Özel Doğa Anadolu Lisesi 3. Ve Nazilli Nahit Menteşe Kız Teknik ve Anadolu Lisesi 4. oldu. Erkekler kategorisinde Özel Doğa Anadolu Lisesi ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi, kızlar kategorisinde ise İncirliova Spor Lisesi Aydın’ı temsilen grup müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.