Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü işbirliği ile firmalar arası tecrübe paylaşım toplantısı yapıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonundaki toplantının açılış konuşmasını yapan STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, KOSGEB işbirliği ile tecrübe paylaşım toplantılarını her ay yapmayı planladıklarını, bu toplantılar ile son zamanlarda belirli bir aşama kat ettiklerini söyledi. Siirt’te istihdam sorununa katkı sağlamış firmalar ile KOBİ’leri ve girişimcileri bir araya getirerek, işletmeler arası etkileşim düzeylerinin yükseltmeyi amaçladıklarını belirten Kuzu, toplantıda katılımcılarla fikir alışverişinin yapıldığını kaydetti.
KOSGEB Müdürü Ömer Erkılıç ise, firmalar arası tecrübe paylaşım toplantılarının KOBİ’lerimize, girişimci adaylarımıza ve ilimiz ekonomisine faydalı olacağını, firmalara geleceğe yönelik fikirler vereceğini inandıklarını belirterek, bu toplantının düzenlenmesinde katkılarından dolayı STSO Yönetim Kurulu’na ve tecrübelerini anlatan Genç Girişimci Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Özyeşil’e teşekkür etti.