Bozkurt Ziraat Odası seçimlerinde, başkanlığa Tayfur Teker seçildi.
Sultan Düğün Salonunda gerçekleştirilen Bozkurt Ziraat Odası 2. Olağan Genel Kuruluna, Bozkurt Kaymakamı Murat Gökoğlu, Belediye Başkan Vekili Hasan Acar, Tarım İlçe Müdürü Hülya Karaaslan, delegeler ve çiftçiler katıldı.
Divan Başkanlığına Abdullah Özcan, Başkan Yardımcılığına Mehmet Demir ve katip üyeliklere Özcan Işık, Hüseyin Görkan’ın seçildiği Bozkurt Ziraat Odası Başkanlığına Tayfur Teker getirildi.
Genel Kurulda konuşan Teker, “Sıfırdan kurduğumuz odamızı, telefonu, masası, bilgisayarı vs. olmayan bir odadan 4 yılın sonunda, 1 adet tapulu mülkü olan, bankalarda 150 bin TL’si olan, 1 adet sigortalı personeli bulunan, kurulu bulunduğu ilçe dışında 3 ilçede daha temsilciliği olan ve yaklaşık 5 bin 700 üyesi bulunan Kastamonu’nun güçlü odalarından biri haline getirdik. Yeni seçilecek meclis ve yönetim kurulunun ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Tek liste halinde gidilen seçimlerin ardından Bozkurt Kaymakamı Murat Gökoğlu, ziraat odası kurucu üyelerine ve yeni Başkan seçilen Tayfur Teker’e teşekkür plaketi takdim etti.