Diyarbakır 1, 2, 3 ve 4 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi başkanları, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı’yı makamında ziyaret etti.
Aralarında Diyarbakır 1, 2, 3 ve 4 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi başkanları Askeri Kaya, Vecdi Çoklar, Hakim Fidan ve Mehmet Kayaş, 21 Mart, Nevruz Bayramı için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Minibüsçüler Anlı’ya, 21 Mart Nevruz Bayramı için seferler konusunda destek vereceklerini ifade etti.
Ziyaret sırasında konuşan 1 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Askeri Kaya, Nevruz Bayramı’nda kooperatif olarak üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi. Kaya, "Nevruz, bizimde bayramımızdır. Herkesin bu bayramı sahiplenmesi ve halkın hizmetinde olmasını gerekmektedir. 21 Mart’ta belirlenecek yerlerden tüm araçlarımız ücretsiz bir şekilde halkın hizmetinde olacaktır" dedi.
Nevruz’un tüm halkın bayramı olduğunu belirten Anlı, "Diyarbakır Nevruz’u, dünya tarafından bilinmektedir. Milyonlarca kişi kutlamalara katılacaktır. Belediyelerin tüm araçları bayramda ücretsiz olarak halkın hizmetinde olacaktır. Bildiğiniz gibi kentimizin insanları ekonomik olarak yoksuldur. Ama aynı zamanda fedakardır. Halkımız daha önceki Nevruz, alanı olan fuar alanına, yaklaşık 15 kilometre yürüyerek geliyordu. Bu gün baktığımızda her anlamda imkan ve olanaklarımız bulunmaktadır. Nevruz Bayramı’nda hem belediyemiz hem minibüsçüler kooperatifi halkımızın hizmetinde olacaktır" diye konuştu.
Ziyaret Eşbaşkan Fırat Anlı’nın, Diyarbakır 1, 2, 3 ve 4 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi başkanlarına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etmesiyle sona erdi.