PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Karşıyaka ile oynayacakları maçın önemine değinirken,"Büyük taraftarımızın bu zorlu maçta tribünleri dolduracağına inancımız tam" dedi.
Karşıyaka maçının hem kendileri, hem de rakipleri için zorlu geçeceğini belirten Coşkun Zeren, şöyle devam etti:
"Rakibimiz son haftayı galibiyetle kapattı. Çıkış içerisindeler. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Biz hafta başından bu yana hem psikolojik, hem de taktiksel olarak çok iyi hazırlandık. Yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına hepimiz maça hazırız. Ben, oyuncularımızın maçın başından sonuna kadar inanılmaz bir mücadele ortaya koyacağına yürekten inanıyorum. Oyuncularımızın özverisi ve taraftarımızın desteğiyle sahadan başımız dik, mutlu şekilde çıkacağız."
Kulübün hedefleri doğrultusunda çok önemli bir maç çıkacaklarını ifade eden Coşkun Zeren, şöyle konuştu:
"Bu zorlu mücadeleyi kazanıp milli takım arasına moralli girmek istiyoruz. Evimizde puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Karşıyaka önünde alacağımız 3 puanla yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Samsunspor taraftarı Türkiye'nin en büyük taraftar topluluğundan birisidir. Bunu defalarca ispat etmiştir. Büyük taraftarımızın bu zorlu maçta tribünleri dolduracağına inancım tamdır. Çünkü taraftar olmadan ne alınacak 3 puanın zevki var, ne Süper Lig'e çıkmanın anlamı var."
MORALLİ ÇALIŞTILAR
Öte yandan Samsunspor, pazar günü sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde gerçekleşen çalışmada futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

FOTOĞRAF