Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendirdi.
Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet alanı genişleyen Selçuklu Belediyesi, hizmetlerin daha hızlı ve sağlıklı yürütülmesi için filosuna 17 araç daha kazandırdı. Selçuklu Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte sınırlarının büyümesi ve daha geniş alanda hizmet veriliyor olmasından dolayı çalışmaların daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla araç filosunu güçlendirdi. Selçuklu Belediyesi tesislerinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, iş makineleri parkına kazandırılan yeni araçların hizmet kalitesini arttıracağını söyledi.
Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Selçuklu Belediyesi’nin hizmet alanının genişlediğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Geniş hizmet alanındaki işlerin yürütülebilmesi için iş makinesi parkımızı genişletiyoruz. Şu anda son parti teslimlerle birlikte 4 adet 15 tonluk kamyon, 2 adet bekoloder, 1 adet loder, 1 adet greyder, kar küreme ve tuz serpme ekipmanlarından oluşan toplam 2 milyon 200 bin TL bedelli iş makineleri belediyemizin iş parkına kazandırıldı. Böylece Selçuklu’ da hem Fen İşlerine ait hizmetler hem de karla mücadelede makine parkımızı yenilemiş ve geliştirmiş olduk” dedi.
Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne alınan 4 adet 15 ton kapasiteli damperli kamyon, 2 adet bekoloder kazıcı yükleyici, 1 adet loder yükleyici, 1 adet greyder, 4 adet kar küreme bıçağı, 4 adet tuz serpme ekipmanı ve 1 adet hidrolik teleskopik platform ile iş makinesi parkını güçlendirdi. 17 araç toplam 2 milyon 200 bin TL’ye mal oldu.