AK Parti’den ikinci kez Kütahya Milletvekili Adayı olan Ahmet Tan, memleketi Gediz’den hem oy, hem dua istedi.
2011 Yılı Milletvekilli Seçimlerinde AK Parti’den Kütahya Milletvekili Adayı olan Ahmet Tan, 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimleri için aynı partiden tekrar aday oldu.
AK Parti Kütahya Milletvekili 4’üncü sıra Adayı olan Ahmet Tan’ın seçim çalışmaları için Ak Parti Gediz İlçe Teşkilatı tarafından toplantı düzenlendi.
Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük, toplantıda yaptığı konuşmasında, “Bilineceği üzere; Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerindeki Kütahya Milletvekili Adayları Genel Merkezimizce belirlenmiş, Yüksek Seçim Kurulu’na bildirilerek kamuoyuyla paylaşılmıştır.Gedizimizin yetiştirdiği kıymetli abimiz ve Gediz teşkilatımızda 3 dönem ilçe başkanımız olarak görev yapmış olan Ahmet Tan’a huzurlarınızda tekrar tebrik ediyorum.Bugün itibariyle seçim startını vermiş bulunmaktayız.Kütahya’nın ekonomik ve sosyal alanda önem arz eden projelerin hayata geçirilmesi, özellikle de Gediz ve çevre ilçelerimizde başlanan yatırımların tamamlanması ve yeni yatırımların kazandırılması için teşkilat olarak takipçisi olacağız.Teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışarak Kütahya’da 4 milletvekilliğinin tamamını alacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
AK Parti Kütahya Milletvekili Adayı Ahmet Tan ise, “Üç dönem AK Parti Gediz İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm ve 2011 Yılı Milletvekilli Seçimlerinde AK Parti Kütahya Milletvekilli Adayı oldum. Şimdi de 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için AK Parti’den tekrar Kütahya Milletvekili Adayı oldum. Ülkemiz ve tüm İslam coğrafyası için büyük çaba sarf eden AK Parti’de görev yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu görevi en iyi biçimde yerine getirebilmek için aday oldum. Tüm vatandaşlarımızdan hem oy, hem dua bekliyorum. Allah utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. (MA-EFE)