MHP’nin hayatını kaybeden Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in 18. ölüm yılı nedeniyle, Manisa’nın Selendi ilçesinde anma töreni düzenlendi.
Alparslan Türkeş, ölümünün 18. yılında Selendi ilçesinde anıldı. Düzenlenen anma töreninde, Kur’an-ı Kerim okunarak, Türkeş için dua edildi. Törene, vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Anma etkinliğine, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, MHP Selendi ilçe Başkanı Salim Çıplak ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Alparslan Türkeş’, ölüm yıl dönümünde rahmet andıklarını kaydederek, "Türk milliyetçilerinin Başbuğ’u Alparslan Türkeş Bey’in Hakk’a yürüyüşünden bu güne, kalplerimizdeki ve zihinlerimizdeki yeri ve önemi hiç değişmedi. Merhum Alparslan Türkeş, yaşamı boyunca duruşu ve söylemleriyle Türk siyasetine yön vermiş, Türk Milleti’ne ve Türk Dünyası’na hizmet etmiş, devletimizin varlığı, milletimizin birliği ve dirliği, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşayabilmesi için her türlü fedakarlığa göğüs germiş bir devlet adamıdır" dedi.
Anma töreninde, katılımcılara tavuklu pilav ikramı da yapıldı.