AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Memur-Sen, Sağlık-Sen, Hizmet İş, TÜMSİAD ve Ensar Vakfı Aydın şubeleri ziyaret etti.
AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine başladı. İlim Yayma Cemiyeti ile başlayan ziyaretler, Memur-Sen, Sağlık-Sen, Hizmet İş, TÜMSİAD ve ENSAR Vakfı Aydın şubeleri ile devam etti.
Aday adaylığını açıkladığı günden itibaren aralıksız ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, Aydın’daki sivil toplum kuruluşlarına adeta çıkartma yaptı. İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi ile başlayan STK ziyaretleri kapsamında Atay, Memur-Sen, Hizmet İş, TÜMSİAD ve Ensar Vakfı Aydın Şubesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
"BURASI SİZİN EVİNİZ"
Dün ilk olarak Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi Abdülbaki Karaer ve üyeleriyle buluşan Atay, uyum, birlik ve beraberlik mesajı verirken, Karaer ise, "Burası sizin eviniz. Başkanlık yaptığınız dönemlerde uyumlu çalışmalara imza attık. İnşallah milletvekili olur uyumlu çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içinde devam ederiz" dedi
"AYDIN’A İZ BIRAKAN İŞLER YAPTINIZ"
Memur-Sen ziyareti ardından Atay daha sonra Hizmet İş Sendikası Aydın Şubesi Başkanı Koray Güneş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Atay’ı ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Güneş, Atay’ın Aydın’a iz bırakan çalışmalara imza attığını bundan sonra da atacağını ifade etti.
"UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK"
Memur-Sen ve Hizmet İş Sendikası Aydın Şubesi ile başlayan ziyaretler TÜMSİAD ziyareti ile devam etti. Burada TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ve yönetim kurulu üyelerini dinleyen Atay, Aydın’a hizmet etme arzusu içinde olduklarını ifade ederek, "Aydın’ı bölge milletvekili üssü yapmalıyız. Bunu da uyum içinde olup birlikte hareket edersek sağlayabiliriz. Hepimiz derdi Aydın’ın gelişmesi ve olumlu yönde büyümesi. Bunun olması içinde elimizden ne geliyorsa yapacağım" dedi.
Atay, dün ki STK ziyaretlerinin sonuncusunu Ensar Vakfı Aydın Şubesi’ne yaptı. Tüm ziyaretlerde olduğu gibi Ensar Vakfı ziyareti de samimi bir ortamda gerçekleşirken, Atay başta Ensar Vakfı Aydın Şube Başkanı Faruk Uludağlı olmak üzere tüm üyelerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.