Düzce İl Müftüsü Selami Emen Kur’an Kursları ziyaretine devam ediyor.
Kur’an Kurslarını ziyaret ve inceleme kapsamında Hamidiye Yatılı Kız Kur’an Kursu ve Çamköy TOKİ Mahallesi Kur’an Kurslarını da ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Müftüsü Selami Emen burada eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi.
Kur’an Kursları ziyareti esnasında kurs öğreticilerinden bilgiler alan Müftü Emen, Kur’an öğrenmenin ve hafızlığın ulvi bir mertebe olduğunu, herkese nasip olmayacağını söyledi. Kur’an eğitimi alan ve hafızlığa çalışan öğrencilerin derslerinden bölümler dinleyen Emen, öğrencilerin güzel okuyuşlarından dolayı memnuniyetini ifade etti. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenerek başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretlerde öğrencilere bir takım nasihatlerde de bulunan Emen “Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğreteninizdir. Kur’an-ı Kerim bizim hayat kaynağımızdır. Sizler de bu emre uydunuz ve hafız olma yolunda çalışıyorsunuz. Ne mutlu sizlere, ne mutlu size Kur’an öğretenlere, sizleri tebrik ediyor, bundan sonraki yaşantınızda da Kur’an ve onun yolundan ayrılmamanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.