AK Parti Seydikemer ilçe Başkanlığı Mahalle temsilcileri ve sandık görevlilerine 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde sandık başında görev alan partililerin neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Tufanlar düğün salonunda yapılan seminere Ak Parti ilçe Yönetimi, Mahalle temsilcileri ve sandıklarda görev alacak partililer katıldı.
Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, seminerde yaptığı konuşmada, "Sizler bizim mahallelerdeki yüz akımız ve sandıkdtki oylarımızın emanetçilerisiniz. Sizlerin desteği ile yıllardır iktidar olan Ak Parti bundan sonra da inşallah sizlerin desteği ile yine iktidar olmaya devam edecektir" dedi.
Gümüş; "Ülkemizin geleceğine yön vereceğimiz 2023’e doğru sizlerle birlikte hareket etmenin onuru ve gururunu yaşıyorum. Sizler sandıklarımızdaki oylarımıza sahip çıkacaksınız ki ve Türkiye’mizin lider ülke olma yolundaki ilerleyişine katkıda bulunacaksınız. Programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.