Kayserili eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, spor dünyasının ünlüleriyle birlikte İstanbul’da Şahin Sucukları’nın desteğinde düzenlenecek "Sucuk Festivali"ne katılıyor.
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri’nin ünlü sucuklarının görücüye çıkacağı "Sucuk Festivali"ne katılacak. Kayseri’nin ünlü sucuklarının boy göstereceği "Sucuk Festivali", Şahin Sucukları’nın desteğiyle, 22 Mart Pazar günü İstanbul Üsküdar’da yapılacak.
Festival alanında kurulacak mangallarda pişirilecek sucuk ekmek vatandaşlara servisi yapılacak.
Üsküdar Meydanında Şahin Sucukları Sponsorluğunda gerçekleşecek olan Sucuk Festivaline, Kayserili Abdullah Gül ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şahin Sucukları CEO’su Salih Fazlıoğlu ve Şahin Sucukları Genel Müdürü Mustafa Demirpalta’nın yanı sıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de katılıyor.
Spor camiasının önde gelen isimleri ve üst düzey bürokratların katılımıyla düzenlenecek Sucuk Festivali, Katibim Restaurant’ta düzenlenecek protokol yemeği ile başlayacak ve 14.00’te festival alanının açılışı ile devam edecek.