TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta play-offa yükselme hesapları yapan 1461 Trabzon, ligde kalma mücadelesi veren Ofspor'u yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Kulüp asbaşkanı Nihat Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon derbisinde kazanan taraf olmak istediklerini belirtti.

"Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Galibiyet serimizi sürdürerek hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" diyen Demir, ligde düşme hattında bulunan Ofspor’un durumuna üzüldüklerini fakat kendilerinin de hedefleri doğrultusunda kalan 3 maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını vurguladı.

Demir, "Son 2 maçımızı kazandık. Bu hafta da Trabzon güzel bir futbol atmosferi yaşayacak. Rakibimiz Ofspor ile ters orantılı bir durum yaşıyoruz. Onlar kümede kalma hesapları yapıyor, biz ise play-off için mücadele ediyoruz. İki takımın da şiddetle puanlara ihtiyacı var. Ofspor, uzun haftalardır kazanamıyor. Bu psikoloji ile maça çıkacaklar. Biz kendi durumumuz ile alakadar olacağız. Karşılaşmaya çıkıp, kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Kazanacağımıza da inanıyoruz" diye konuştu.