Rize Valiliği tarafından yürütülen Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesine Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi destek verecek.
Rize Valisi Ersin Yazıcı tarafından başlatılan Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesi’ne bir destek de Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden geldi. Projeye destek amacıyla Kent Konseyi Kadın Meclisi, “Anneler Kitap Okuyor” etkinliği düzenleyecek.
Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz, yaptığı açıklamada, Vali Ersin Yazıcı tarafından başlatılan RENK Projesine Rizeli kadınlar olarak destekte bulunmak istediklerini kaydederek, proje kapsamında İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde “Anneler Kitap Okuyor” etkinliği düzenleyeceklerini ifade etti.
Etkinliği 8 Ocak Perşembe günü 14.00’te düzenleyeceklerini belirten Semiz, ”Etkinliğimiz 1 saat sürecek olup, ilk yarım saatlik bölümde kitap okuma faaliyeti gerçekleştirilecek, ikinci yarım saatlik dilimde ise okunan kitaplar üzerine söyleşi yapılacaktır. Kent Konseyi Kadın Meclisimiz tarafından düzenlenecek olan ‘Anneler Kitap Okuyor’ etkinliğimize tüm annelerimizi ve kitap okumaya duyarlı olan herkesi bekliyoruz” dedi.
Etkinliğe katılacak olanların yanlarında kitapları ile birlikte gelmeleri gerektiğini belirten Semiz, kitap temin edemeyecek olanların ise e-mail yoluyla kendilerine ulaşmaları gerektiğini söyledi.