Anneler gününe özel "Annemle Hayalim" kampanyasında çocuklar, anneleriyle kurdukları hayalleri gerçekleştirecekler.
Annesiyle gerçekleştirmek istediği hayalini Twitter üzerinden '#annemlehayalim' hashtagi ve www.parktepe.com.tr adresinde yer alan 'Hayat Formu' ile paylaşanlar hayallerini gerçekleştirme şansı yakalayacak.
Lema Grup ve Fertaş Aş ortaklığıyla kurulan Şahika Gurup Yapı tarafından inşa edilen Parktepe Evleri projesi içinde yer alacak olan "Annemle Hayalim" kampanyasında çocukların anneleriyle kurdukları hayalleri gerçekleştirmeyi planladıklarını söyleyen Şahika Gurup Yapı Yönetim Kurulu Başkan'ı Murat Altuntaş," Hayaller için her hangi bir yaş gurubu belirlemedik. İlkokul öğürencisi de, 50 yaşındaki bir insan da annesiyle ilgili hayallerini paylaşabilecek. Finali ise Anneler Günü'nde yapmayı planlıyoruz" dedi.
Hayalleri ise asla sınırlamadıklarını, hatta isteyen her kesin istediği hayali kurabileceğinide ifade eden Altuntaş, Ankara'nın gözde yeni yerleşim merkezlerinden Beytepe'nin en yüksek noktasında inşa ettikleri Parktepe Evlerini anneler günü'nde çocukların anneleriyle birlikte kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye hazırladıklarını, proje kapsamında annesine hayalini hediye etmek isteyen herkesi de kampanya ya katılmaya davet ettiğini söyledi.