Bozüyük’te, 1. İnönü Zaferi’nin 94. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin içerisinde yer alan Metristepe Fotoğraf Sergisi açıldı.
Bozüyük Kent Konseyi, Bozüyük Belediyesi, Ticaret Odası ve AKUT işbirliği ve pek çok kurum ve kuruluşun desteği ile düzenlenen 1. İnönü Zaferi’nin 94. yıl dönümünü anma etkinlikleri programı, bir alışveriş merkezinde düzenlenen Metristepe Fotoğraf Sergisi ile başladı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu’nun açılışını yaptığı fotoğraf sergisinde 1. İnönü Savaşlarına ait fotoğraflar ile daha önce düzenlenen Metristepe yürüyüşlerine ait fotoğraflar yer alıyor.
Açılışın ardından sergiyi gezen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı sergi hakkında Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu’ndan bilgi aldı. Düzenlenen etkinlikler hakkında da bilgi veren Tekelioğlu serginin iki gün açık kalacağını belirterek 10 Ocak’ta Belediye Düğün Salonu’nda Belediye Türk Halk Müziği Korosu’nun konser vereceğini, 11 Ocak’ta da Metristepe yürüyüşünün yapılacağını belirterek anma etkinliklerine tüm Bozüyük halkını davet etti.