Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nıke firması tarafından bu sene yedincisi organize edilen Nike Halı Saha Liseler Ligi başladı.
Ay Yıldız Halı Sahasında Nıke Liseler Ligi açılış seremonisine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ve diğer protokol üyeleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü bir açıklama yaptı. Fındıklı, " Spor barış, spor kardeşlik, spor centilmenliktir. Nıke Halı Saha Liseler Ligi siz gençlerimiz arasında dostluk, arkadaşlık ilişkilerinizin gelişmesi içindir. Bu turnuvalar boyunca yapacağınız müsabakaların fair play çerçevesinde geçmesini temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.
İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’nın konuşmasının ardından temsili olarak gençlerle penaltı çekişmesi yapıldı. Penaltı çekişmesinin ardından müsabakalar başladı.