Bursaspor’un Fransız golcüsü Cedric Bakambu, Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçıyla ilgili konuşarak, “Bizim için zor ve önemli karşılaşma. Ama hiçbir şey imkansız değil” dedi.
Bursasporlu Emre Taşdemir ve Cedric Bakambu, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sıcak havaya rağmen maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Emre Taşdemir, “Sonuç daha da farklı olabilirdi. Bu sene benim için adaptasyon süreci. Her geçen maç, antrenman benim için tecrübe oluyor. Üzerime koyup devam edeceğim. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. İnşallah iyi sonuç alırız” dedi.
“JOSUE GOLÜMDE ÇOK GÜZEL PAS ATTI”
Müsabakayı değerlendiren Bakambu, sıcak havaya rağmen iyi sonuç aldıklarını söyledi. Güzel bir gol attığını da dile getiren Bakambu, “Josue çok güzel pas attı. Ben de kaleci ile karşı karşıya kaldım. Benim gol atamadan çok Bursaspor’un kazanması önemli. Bugün onu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.
“ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL”
Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Bakambu, “Bizim için zor ve önemli karşılaşma. Ama hiçbir şey imkansız değil. Biz bu güce sahibiz. Bunu ortaya koyabilirsek, bir üst tura çıkabiliriz” şeklinde konuştu.