Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Suna Kepolu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, AK Parti döneminde sağlık hizmetlerinin en üst düzeye çıkarıldığını söyledi.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Suna Kepolu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Kepolu, karşılıksız hizmet ve fedakarlık isteyen mesleklerin başında şüphesiz hekimliğin geldiğini belirterek, "İlimizde sağlık hizmetlerinin arzu edilen seviyeye getirilmesi, insan sağlığının korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için gece-gündüz demeden ‘önce insan’ anlayışıyla yerine getiren fedakar hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti’nin, Diyarbakır ve Türkiye’nin bütün illerinde gerçekleştirilen “insan odaklı hizmet” anlayışı çerçevesinde, sağlık alanında yapılan yatırımlarla vatandaşların sağlık hizmetlerine erişiminin önündeki tüm engelleri ortadan kaldırdığını vurgulayan Kepolu, şunları kaydetti:
"Ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir gösterge olan sağlık hizmetleri alanında, AK Parti hükumetimiz tarafından yürütülen çalışmalarla, sağlık hizmetleri en üst düzeye çıkartılmış ve her kesimin taktirini toplamıştır. Gerek ülkemizde, gerekse bölge ve Diyarbakır’da sağlık alanında önemli çalışmalar yapıldı ve yapılmaya devam edilmektedir. Hiç şüphesiz sağlık hizmetlerinin bu seviyeye gelmesinde değerli sağlık çalışanlarının gayreti ve fedakarlığı da büyüktür. Bu duygularla, toplum sağlığının korunmasında fedakarca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum."