Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban’ı ziyaret etti.
Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve beraberindekiler, Çoban’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Çoban ziyarette yaptığı değerlendirmede, "Başkanımız bu kadar yoğun çalışma mesaisi içerisinde bizleri bugün ziyaret etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Gerçekten kendisinin çok ağır bir görevi var. Spor çok önemli bir konu. Bir şehrin ve ülkenin dünyaya tanıtılmasında önemli bir etken. Biz başkanımızı zaman zaman takip ediyoruz. Elazığspor’u daha ilerilere taşıyacağından şüphemiz yok. Bu çaba içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bizlerin de üzerine düşen bir şey olursa kendimizi mutlu azlederiz. Ziyaretinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk de Çoban’ın Elazığ siyasetine olumlu katkı sağlayacağını ifade ederek, "Elazığ’ın tanıdığı bir isim AK Parti’nin başına geçti. Nusret Çoban, Elazığ’ın yer altı zenginliklerini ortaya çıkarma adına önemli çalışmalar yapıyor. AK Parti’yi ve Elazığ siyasetini daha da geliştirecektir. Ben Nusret Çoban’a yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.