Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve emniyet ekipleriyle birlikte seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.
İlçe genelindeki cami ve okul önlerinde gıda üzerine satış yapan seyyar satıcılara yönelik yapılan operasyonda 18 teraziye el konuldu. Emniyet ekiplerinin de yer aldığı uygulamada 15 seyyar satıcıya kabahatler kanununa göre ceza uygulandı.
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar, seyyar satıcılar konusunda sürekli olarak şikayetler aldıklarını belirterek, “Seyyarlar konusunda sürekli şikayetler alıyoruz. Daha önceden seyyar satıcılara sürekli uyarıda bulunmamıza rağmen satışlarına devam etmelerinden dolayı Zabıta ekiplerimiz, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekibi ve Emniyet ekipleri ile birlikte Kenan Evren Sanayi Sitesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, 75. Yıl, Laleli, Hafsa Sultan mahalleleri Bahtiyar Tosunbaş caddesi ve ilçe genelinde cami ve okul önlerinde gıda ve benzeri anlamda satış yapan seyyarlara yapılan uygulamada 18 teraziye el konuldu. 15 seyyara da kabahatler kanununa göre ceza uygulandı. Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak seyyarlarımıza yönelik operasyonlara devam edeceğiz” dedi.