Malatya’da hayır ve yardımları ile tanınan ve MHP’den milletvekili adayı olacağı beklenen İşadamı Reşat Erdoğan, temiz siyaset yapılmadığı için Malatya’dan aday olmaktan vazgeçmişti. İşadamı Erdoğan, Milletvekili adayı olmadı ancak bir aday gibi partisine canla başla çalışmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Baskil’de MHP’nin seçim bürosu açılışına katılan Erdoğan, hemşerilerinden 7 Haziran’da MHP’ye oy vermelerini istedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Baskil İlçe teşkilatının Şehit Ali Hazar adına hizmete sunduğu seçim irtibat bürosu açılışına katılan işadamı Reşat Erdoğan, MHP Elazığ Milletvekili adayları, İl başkanı, ilçe başkanları ile birlikte açılış kurdelesini kesti.
Açılışta coşkulu kalabalığa hitap eden Reşat Erdoğan, unutulmuş, kaderine terk edilmiş Baskil’in yeniden ihtişamlı günlerine dönmesi için 7 Haziran seçimlerinde MHP’yi Baskil de birinci parti olması için hemşerilerinden destek istedi.
Baskilliler tarafından yoğun ilgi gören Reşat Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Herkes herkese kefil olmaz kefaletin ne kadar öneli olduğunu en iyi Baskilliler bilir Ben buradan siz değerli hemşerilerime şunu tüm kalbimle ifade ediyorum ki MHP Milletvekili adayı Yavuz Temizer kendim gibi bildiğim kardeşimdir. Söylediği her söze kefilim. Söylediği her şeyin altına imza atarım Benim kanımın son damlasına kadar kefil olduğum Yavuz Temizer kardeşime sahip çıkmanızı rica ediyorum’’ diyerek MHP ve Yavuz Temizer’e destek istedi.
MHP’nin iktidarına destek olabilmek için Çorum, Sivas, Kırıkkale ve birçok ilde seçim çalışmalarına destek olacağını ifade eden Reşat Erdoğan “Kendine ihtiyaç duyulduğu heran Baskillilerin emrinde olduğunu”’ ifade ederek konuşmasını tamamladı.