Antalya’nın Kumluca ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü ve Kumluca Belediyesi ortaklaşa, kadınlara yönelik step ve aerobik kursu düzenledi.
Kumluca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen step ve aerobik kursları kadınlardan büyük ilgi görüyor. 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule’de gerçekleştirilen kursu ziyaret eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, kursa katılan kadınlarla bir süre sohbet etti.
Kumluca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa başlattıkları sportif etkinliklere kadınların gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden Çetinkaya, “Yaklaşık bir ay önce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile kadınlara yönelik step ve aerobik kursu açıldı. İlk etapta 15 civarında katılımcıyla kursumuz başlamıştı, kısa sürede bu sayı 120’ye ulaşmış. Bu da bize gösteriyor ki, kadınlarımıza yönelik sosyal, kültürel ve sportif etkinlerimizi arttıracağız. Bu konuda Spor İşleri Müdürlüğü, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ortak projeler geliştiriyorlar” dedi.