AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Esvet Sarıoğlu, Milletvekili seçilmesi durumunda Yeni Düzce’nin inşasında Düzce’nin top yekün kalkınmasını istediğini belirterek Düzce’nin tamamına eşit hizmet etmek istediğini söyledi.
İlçe ziyaretleri ile seçim çalışmalarına start veren Sarıoğlu, teşkilat üyelerimizden her ilçenin sorunlarını yerinde dinliyor ve tek tek notlar alıyoruz. Zaten Düzce’deki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri biliyoruz. Ancak biz seçildiğimiz zaman, sorunların çözümünde teşkilatların yerel idarecilerle bir bütün olmasını ve birliktelik içinde bus sorunlarının çözüme kavuşmasını arzu ediyoruz. Düzce’de öncelikle yerel hizmetlerin daha iyi verilebilmesi için Belediyelerimizin gücünü arttırmamız gerekiyor. Belediyelerimizin imkanları ne kadar fazla olursa hizmet de o kadar kaliteli olur. Bu noktada inşallah göreve gelir gelmez bir çalışma yapacağız’’ dedi.
Düzce’nin Turizm ile de ön plana çıkmasını arzu ettiğini belirten Sarıoğlu, bu noktada Kardüz başta olmak üzere bir çok doğal güzelliklerimizin Düzce’ye artı katacak bir değer haline dönüşmesini istiyorum diye konuştu.