Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta ligin bitimine 6 hafta kala puan tablosunda en alttan ikinciliğe demir atan Malatya Yeşilyurtspor’u direkt küme düşme korkusu sardı.
Bölgesel Amatör Lig’deki ilk sezonuna iddialı girmesine rağmen bir türlü başarıyı yakalayamayan Yeşilyurtspor sezonu son sırada ya da sondan ikinci sırada tamamlarsa Play-Off maçı oynamaksızın amatör kümeye düşecek.
Yeşilyurtspor’un Play-Off oynaması için, sezonu puan tablosunda 11’incilikte bulunan Sakıcı İnşaat Şenyurtspor’un üstünde bitirmesi gerekiyor.
Cihangir Meriç’in ardından göreve getirilen Mustafa Taşar ile 3 haftada galibiyet göremeyen Yeşilyurtspor, bu hafta sahasında Elazığ Yolspor ile karşılaşacak.
Yeşilyurtspor’un puan sıralamasındaki rakibi Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ise şampiyonluk mücadelesi veren Kilis Belediyespor’a konuk olacak.
Futbolcularının oynadıkları futboldan memnun olduğunu belirten Yeşilyurtspor antrenörü Mustafa Taşar, futbol şansına ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
Yeşilyurtspor’un kaliteli bir kadroya sahip olduğunu kaydeden Taşar, “Ben inanıyorum ki grupta kalan haftalarda bize yarayan sonuçları alıp, rahatlayacağız. Çünkü gerçekten kaliteli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Oynadığımız 3 maçta da şans yanımızda değildi. Bu hafta Elazığ Yolspor’u yenip, 3 puan almak için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum” dedi.