AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, esnaf ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Yaşar, engellemelere rağmen AK Parti’nin Türkiye’de önemli icraatlar yaptığını, bundan sonra da yapmaya devam edeceğini söyledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, genel seçim çalışmaları kapsamında Sivas Caddesi esnafını ziyaret ederek, bazı dernekleri ziyaret etti. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimle ilgili çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Yaşar, Sivas Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Esnaf ve yoldan geçen vatandaşlara Yeni Malatyaspor kaşkolü veren Yaşar, daha sonra bazı dernekleri ziyaret etti. Yaşar, ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, "Bir arabayı yokuşa doğru sürüyorsunuz. Türkiye’de çok şükür bir müddet tam gazla gitti. Ekonomik büyüme, temel hak ve özgürlükler itibariyle, birde vatandaşın memlekete sahip çıkması anlamında iyi bir mesafe kat etti" dedi.
Engellemelere rağmen AK Parti’nin önemli icraatlar yaptığını dile getiren Yaşar, "Bu memleket senin, benim. Şimdiye kadar öyle yapılmadı. Sizin, bizim adımıza öyle dediler, "biz burayı yönetiriz, siz yönetime karışmayın.’ Şimdi bir ekip çıktı, ’buraya sahip olalım, yönetelim, imkanlarını da kullanalım, sağa sola çarçur etmeyelim, toparlayalım’ dedikçe, birileri engelledi. İnşallah bu bazen tam gazla, bazen iterek gittiğimiz, bazen geri gelen bu araba, o tümseği aşarsa bundan sonra Türkiye’nin önü daha aydınlık ve geniş olur. Hepimizde ferahlarız" ifadelerini kullandı.