Açıldığı günden bu yana cazip kampanyalara imza atarak değerli hediyeler dağıtan Adana Optimum Outlet’in bu seferki ödülü sıfır kilometrede bir Mercedes C180 otomobil oldu. Sonucu merakla beklenen, AVM ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdiği Mercedes C180 çekilişi, Milli Piyango yetkilileri ve noter huzurunda Optimum’da yapıldı.
100 TL’LİK ALIŞVERİŞLE KATILDILAR
AVM ziyaretçileri hayalleri süsleyen Mercedes kampanyasına, her 100 TL’lik alışverişleri karşılığında aldıkları kuponlardaki çekiliş numarasıyla katıldı. Mercedes şansını yakalamak isteyenlerin, alışverişlerini belgeleyen fiş ya da faturaları ile danışma birimine başvurarak ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club kart formu doldurmaları yeterli oldu. Şanslarını arttırmak isteyenler ise farklı günlerde yaptıkları alışverişlerle yeni kupon numaralarına sahip oldu. 26 Eylül 2014 tarihinde başlayan ve 31 Aralık 2014 tarihine kadar süren kampanyaya, binlerce katılım oldu.
Sonunda, muhteşem kampanyada büyük gün geldi ve Mercedes C180 çekilişi, Optimum AVM’de Adana 7. Noteri ve Milli Piyango İdaresi yetkililerinin gözetiminde, kalabalık bir ziyaretçi kitlesinin katılımıyla gerçekleşti. Heyecanın doruğa çıktığı ve talihli numaraları da ziyaretçilerin çektiği finalde birçok katılımcı, çıkacak numaraları ellerindeki kuponlarla nefeslerini tutarak bekledi.
BAYAN ÖĞRETMENE ÇIKTI
Büyük çekiliş sonunda Mercedes C180, 118100 numaralı kupona çıktı. Böylece hayalleri süsleyen lüks otomobilin sahibi, Adana’nın Seyhan İlçesi’nden öğretmen Meryem Boğa oldu. Optimum Outlet yöneticileri, kampanyaya gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek 2015 yılında da Optimum ziyaretçileri için önemli sürprizler hazırladıklarının müjdesini verdiler.