Ali DANAŞ-MARİENFELD-

Beşiktaş transferde final haftasına girdi Douglas Silva her an açıklanabilir 'Quaresma ve Dzsudzsak' ikisi bir arada olabilir N'Doye tepki gördü yönetim düşünüyor

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi takımı ikinci kamp dönemine tam kadro göndermek için yoğun mesaide. Alınacak futbolcuların iki gün sonra bitecek ilk kampa katılmaları önce İstanbul'da sağlık kontrolünden geçecek olmalarından dolayı pek mümkün görünmüyor.

Hali hazırda 6 futbolcu ile prensipte anlaşan siyah beyazlı yönetim bunlardan 3'üne veya Şenol Güneş'in isteğine göre 4'üne imza attırarak en somut adımları atacak.

Douglas Silva her an açıklanabilir

Geçtiğimiz hafta Douglas Silva ve Vlaar ile her konuda anlaşan siyah beyazlılar Hollandalı futbocunun bu kez de imza parası sorununa takıldı.

Dnipro'dan Douglas Silva ile de anlaşan Beşiktaş bu futbolcuyu yüksek bonservisinden dolayı kiralama konusunda Ukrayna kulübü ile masada ve her an bu transferi açıklayabilir.

'Quaresma ve Dzsudzsak' ikisi bir arada olabilir Transferdeki diğer rota ise taraftarın merakla beklediği Quaresma konusunda verilecek karar.

Resmi teklif gönderilen yıldız oyuncuya Şenol Güneş'in de yeşil ışık yakması ile görüşmeler hızlandırılacak.İlk etapta 2 milyon Euro bonservis isteyen Porto'ya siyah beyazlıların teklifi 1.2 milyon Euro oldu.Quaresma Porto kulübü ile kendisi de görüşecek ve Beşiktaş'a gitmesi konusunda kolaylık yapılmasını isteyecek.

Beşiktaş'ın görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı Macar sol açık Dzsudzsak ise Quaresma'nın durumuna göre belli olacak.Siyh beyazlı yönetim Teknik direktör Şenol Güneş'in Dzsudzsak konusunda ısrar etmesi durumunda iki futbolcunun birden alınması ihtimalini değerlendiriyor.

N'Doye tepki gördü yönetim düşünüyor

Forvet transferini en sona bırakan Beşiktaş Senegalli N'Doye ile her konuda anlaştı ve kulübü Hull City ile pazarlık halinde. Ancak siyah beyazlı taraftarların daha ilk günden bu oyuncuya tepki vermesi yönetimi düşündürüyor.

Yine de Quaresma'nın alınmasının bu yöndeki tepkileri azaltacağı ihtimali üzerinde de duran yönetim N'Doye'yi getirmeye kararlı.