Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede yapımı devam eden bazı çalışmaları inceledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır’la birlikte Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi ve Dokuma Fabrikası alanında sürdürülen çalışmaları birlikte inceledi.İlk olarak Yeşiltepe Mahallesi’nde 19 bin 73 metrekarelik belediye hizmet alanına inşa edilen Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’ne gelen Başkan Tütüncü ve Adanır, çalışmalarda sona gelindiğini belirtti. Ortak akılla tesisi inşa ettiklerini ve 29 bin metrekare inşaat alanıyla kongre ve sergi merkezinin Antalya’nın en büyüğü olma özelliğini taşıdığını belirten Başkan Tütüncü, “Projesinin yapımında kent dinamikleri ve ortak aklı ortaya koyarak gerçekleştirdik. Geride bıraktığımız 6 yılda Kepezli hemşehrilerimizin destekleriyle, inanılması güç hizmetlere ve eserlere imza attık. Bu tesiste bunlardan birisidir” dedi.
Antalyalıların iştirakiyle 1956’da temeli atılan ve son 10 yılda yaşanan belirsizlikten dolayı çürümeye yüz tutan Dokuma Fabrikası’na sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve akillerle fikir alış verişi yaparak sahip çıktıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Devam eden bitki temizliği ve çevre düzenlemesini inceledik. Binaların muhafazasıyla birlikte buralara yapılması düşünülen fikirleri günden güne geliştiriyoruz” ifadesini kullandı.
Kepez’i geleceğin ilçesi vizyonuyla planladıklarını belirten Başkan Tütüncü, “Bu vizyonu halkımızla paylaştık. Vizyonda projeler hayal ettik. Hayallerimizi bir bir ortak akılla hayata geçirdik. Yaptığımız, yapacağımız ve devam eden eserlerle, Kepez geleceğini planlıyor” diye konuştu.