Evinde Samsunspor’u ağırlayacak olan Bursaspor Kulübü, maça sayılı saatler kala stadyumda oluşan kar birikintilerini temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda Bursaspor ile Samsunspor arasında Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi hazırlıklar sürüyor. Son iki gündür Bursa’da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle beyaza bürünen Atatürk Stadı yeşil-beyazlı kulüp personelleri tarafından kar temizleme aracı yardımıyla maça hazır hale getirilmeye çalışılıyor. Dün akşamdan itibaren meteorolojiden hava durumuyla ilgili bilgileri aldıklarını söyleyen Bursa Atatürk Stadı Müdürü Varol Çorapçıgil, kar temizleme araçlarını ve temizleme ekibini dün geceden itibaren hazır tuttuklarını söyledi.
Çorapçıgil, "Sabah yapılan eş güdüm toplantısından sonra federasyon temsilcileriyle görüşerek takımların geliş saatine kadar stadyumu hazır hale getireceğimizi söyledik. Meteorolojiden son aldığımız bilgilere göre de bu saatten sonra kar yağışı olmayacağı, hava muhalefetinin yağmur olarak süreceğini öğrendik. Biz ekiplerimizle müsabaka saatine kadar tüm hazırlıklarımızı tamamlayıp maçın oynanmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.