Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Akçadağ ve Darende ilçe ziraat odalarını ziyaret ederek güven tazeleyen ve yeni seçilen başkanlara hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, ilk olarak, Akçadağ Ziraat Odası’na seçilen Süleyman Boyraz’ı ziyaret etti. Ziraat odaları ile Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin ortaklaşa yetiştiricilere sahip olduklarını belirten Akın, “Bu anlamda da birbirini tamamlayan kurumlar sürekli biz istişare halinde devam ediyoruz. Bu istişarelerimizde tabi en önemlisi şu tarım ve hayvancılıkla alakalı Malatya’mızda hangi yenilik olursa olsun hangi çalışma olursa olsun bütün teşkilat anlamında koordineli ortak akıl noktasında çalışıyoruz” dedi.
Akın, Akçadağ Ziraat Odası Başkanlığı’na seçilen Boyraz’a ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
Akçadağ Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boyraz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Akçadağ Ziraat Odası Olarak Akçadağ’lı çiftçilerimizin lehine, vatandaşımızın lehine, üreticimizin lehine her ne tür işlem varsa varız. Her çalışmayı beraberce yapmaya hazırız ve yapacağız da” dedi.
Birlik Başkanı Akın daha sonra Darende Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya’yı ziyaret etti. Seçimlerde güven oyu alarak yeniden başkan seçilen Kaya’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Birlik Başkanı Akın, “Ziraat odaları ve birliklerimiz kardeş kuruluşlar. Birbirimizi tamamlayan birbirimizle istişareli çalışan kurumlarız. Darende Ziraat Odası başkanımız da gerçekten çok çalışkan, Darende için önemli çalışmalar yapmış bir başkanımız. Tebrik ediyorum” diye konuştu.
Amaçlarının kurumlar olarak istişare halinde çalışacak yetiştiricilere tarım ve hayvancılık alanlarında destek olmak istediklerini belirten Akın, Kaya’ya ve yönetimine başarılar diledi.
Darende Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya ise her zaman çiftçin özellikle de koyun keçi üreticilerinin yanında gördükleri Akın’a teşekkür ederek “Bu çalışmalarından dolayı da kendisine ayriyeten teşekkür ediyoruz. Bizleri hiçbir yerde de yalnız bırakmadı” şeklinde konuştu.