Malatya 2.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde sezon 28 Mart’ta oynanacak maçlarla başlıyor. Hazırlıklarını Yeşiltepe Tesisleri’nde sürdüren Malatya İdmanyurdu takımı bu sezon işi sıkı tutuyor. 2.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde geçen sezon Play-Off’larda elenen Malatya İdmanyurdu transferde önemli oyuncuları kadrosuna kattı.
Malatya’nın en köklü kulüplerinden birisi olan Malatya İdmanyurdu takımı, Adafı Kartalspor’dan Ahmet Yahşi, Karakavakspor’dan Burak Kaya, Sancaktarspor’dan Gökhan Baykan ve Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan Yasin Mutlu’yu transfer etti.
Teknik sorumluluğa İbrahim Tekin’in getirdiği Malatya İdmanyurdu bu sezon 1.Amatör küme hedefini gerçekleştirmek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bahri Dönmez, “Hedefimiz geçen yıl olduğu gibi bu yılda şampiyonluk. Bu doğrultuda transferler yaptık. Umarım hedefimize ulaşırız. Bu sezon teknik sorumluluk olarak İbrahim Hocamız ile anlaştık. Kendisine güveniyoruz. Malatya’nın en köklü kulüplerinden biri olan Malatya İdmanyurdu bu sezon yine 2.amatör kümeye renk katacaktır. Umarız bizim için güzel bir sezon olur. Ben şimdiden katılacak takımlara başarılar diliyorum. Umarım centilmenlik havası içerisinde geçen bir lig olur” dedi.