Aliağa Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen kış spor okulları, 2014-2015 sezonunu yapılan sertifika töreni ile kapattı.
Aliağa Belediyesi’nin gençlerin mücadele ruhunu geliştirmek ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmek, amacıyla düzenlendiği kış spor okullarından bu yıl 450 öğrenci yararlandı. Kış spor okullarına katılan öğrenciler sertifikalarını ENKA Salonu’nda yapılan törenle aldı. Sertifika almanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerin heyecanına aileleri de ortak oldu.
“İLGİDEN MEMNUN KALDIK”
Sertifika törenine; Aliağa Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Burak Akçaoğlu ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Aliağa Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Bilal Özkurt, Aliağa Belediyesi Kış Spor Okulları’na gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını belirterek, şunları söyledi: "Bugün itibariyle kış okullarımızı kapattık. Spor okullarımızın bünyesinde; futbol, basketbol, voleybol, karate, tekvando, güreş branşlarında kurs gören toplam 450 öğrencimize sertifikalarını siz değerli katılımcıların huzurunda verdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum."
YAZ SPOR OKULLARINA MÜRACAAT BAŞLIYOR
25 Mayıs tarihinden itibaren Aliağa Belediyesi Yaz Spor Okulları için müracaatların başlayacağının da müjdesini veren Akçaoğlu, kayıtların 20 Haziran tarihine kadar devam edeceğini açıkladı. Bu yıl yaz spor okullarına yüzme branşının da dahil edildiğini sözlerine ekleyen Akçaoğlu, 20 Haziran’da açılacak olan yaz spor okulları kurslarının iki buçuk ay süreceğini belirtti.