Bilecik’in Bozüyük Eğitim Gençlik Spor Kulübü Genç Erkekler Basketbol Takımı sporcuları, İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın spor malzemesi desteğinin ardından bölge şampiyonası için Kırklareli’ne uğurlandı.
Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen program ile Gençlik Spor Kulübü Genç Erkekler Basketbol Takımına spor malzemeleri teslim edilirken, sporcular bölge şampiyonası için Kırklareli’ne uğurlandı. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her fırsatta eğitime destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Bakıcı, "Bizler size destek vermeye çalışıyoruz, sonuçta bizi orada temsil edeceksiniz. O yüzden de tekrar göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bozüyük’te ki karşılaşmada bir sefer sizleri burada izleme fırsatı bulmuştum. İnşallah Bölge Şampiyonasından da güzel bir sonuçla döneceğinize inanıyoruz. Mevlam güzel bir şekilde sakatlanmadan ailenize kavuşmayı nasip etsin. Hepinize hayırlı yolculuklar ve başarılar diliyorum" dedi.
Programa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman Can, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, şube müdürleri, Eğitim Gençlik Spor Kulübü Genç Erkekler Basketbol Takımı ve aileleri katıldı.