Muğla Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ve Fethiye Gazeteciler Derneği’nin organizasyonuyla Muğla Engelliler Derneği Fethiye’yi ziyaret etti.
Ziyarette Muğla Basın Yayın Enformasyon İl Müdür Vekili Erol Kütahya, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş ve üyeleri yer aldı. Geçmişten bugüne Yörük Kültürünü yansıtan müzesiyle ünlü Çalış Yörük Çadırı’nı ziyaret eden engelli vatandaşlar daha sonra Fethiye’nin Dünyaca ünlü plajı Ölüdeniz’e giderek deniz ve güneşin tadını çıkardılar. Tarihi dokusuyla insanı hüzünlendiren Kayaköy’ü de gezen engelliler böyle bir imkanın kendilerine verilmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı ziyaret eden engelli vatandaşlar Kaymakam Ekrem Çalık, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş ve üyeleri ile bol bol fotoğraf çektirdiler. Kaymakam Ekrem Çalık, böyle bir organizasyonun yapılmasında emeği geçen Fethiye Gazeteciler Derneğine ve Muğla Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğüne de teşekkür etti.
Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu “Çok mutlu olduk. İnşallah ileriki zamanlarda da daha büyük gruplarla Fethiye’yi ziyaret ederiz. Böyle bir imkan bizlere sunulduğu için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Böyle anlamlı bir organizasyonun içinde oldukları için çok mutlu olduklarını ifade eden Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş: “Basın mensupları olarak hepimiz her zaman Engelli vatandaşlarımızın yanında olmayı, onların yaşam içerisinde karşılaştıkları zorlukları dile getirmeyi ve Engelli vatandaşlarımızın sesini duyurmayı kendimize görev edinmiş durumdayız. Engelli kardeşlerimize ve onların mücadelesine büyük saygı duyuyoruz” dedi.