Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Futsal Yıldız Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen, 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Futsal Yıldız Kız - Erkek İl Birinciliği müsabakaları 19 Şubat 2015 tarihinde Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan maçlarla son buldu. 2014 - 2015 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Futsal Yıldız Kız - Erkek İl Birinciliği turnuvaları 09 Aralık 2014 tarihinde başlayıp 19 Şubat 2015 tarihinde tamamlandı. Turnuvalara erkekler kategorisinde 30, kızlar kategorisinde 14 takım olmak üzere 44 takım katıldı.
Yıldız Kızlar kategorisinde Ortaklar 75. Yıl Ortaokulu birinci, Nazilli Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Ahmet Şerife Şanlı Ortaokulu üçüncü ve Karpuzlu Ulu Konak Ortaokulu da dördüncü oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise birinciliği Hacı Lütfiye Atay Ortaokulu, ikinciliği Gazi Paşa Ortaokulu, üçüncülcüğü Hacı Celal Oto Okulu ve dördüncülüğü de Özel Rehber Ortaokulu elde etti.
Dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgesi, sporculara da madalya takdim edildi. Yıldız Kızlar kategorisinde 1’inci olan Ortaklar 75. Yıl Orta Okulu, 2’nci olan Nazilli Cumhuriyet Orta Okulu ve Yıldız Erkekler kategorisinde 1’nci olan Hacı Lütfiye Atay Orta Okulu Türkiye grup müsabakalarında Aydın’ı temsilen katılmaya hak kazandı.