AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Abdulmenaf Keyifli, her seçimde halkın AK Parti’ye olan teveccühünün çoğalarak arttığını söyledi.
2014 Yerel Seçimleri’nde Van’ın İpekyolu Belediye Başkan adayı olan Abdulmenaf Keyifli, halkın kendisine gösterdiği ilgi, alaka ve teveccühe binaen AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. Halka hizmetin zaman ve mekan tanımadığını, her şeyin bir nasip meselesi olduğunu belirten Abdulmenaf Keyifli, siyasetin en doğru adresinin ise AK Parti olduğunu belirtti. Türkiye’yi yeniden inşa eden AK Parti’nin bir mensubu olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Keyifli, “Van halkına hizmet etmek için aday adayı oldum. Bir önceki seçimde halkın bize ve partimize gösterdiği teveccüh bizi memnun etti. Milletvekili aday adaylık süreci gayet renkli geçti. Çok sayıda müracaat var. Bu da halkın AK Parti’ye olan güveni, sevgisini gösteriyor. Herkese başarılar diliyorum” dedi.
“HALKA HİZMETİ ŞİAR EDİNMİŞİZ”
Gerek özel hayatında gerekse siyasi hayatında Van halkına hizmeti kendisine şiar edindiğini söyleyen Keyifli, “AK Parti bu halkın umududur, aşıdır. Özelliklede bölgemiz için ortaya koyduğu politikalar, çözümler ve kalkınma hamlelerini görmemek mümkün değil. Son 12 yılda Türkiye’nin her yerinde yaşanan değişim ve dönüşümler ortada. Van da bu manada hızlı bir değişim dönüşüm yaşadı. Pozitif bir yaklaşımla Van’ın ve bölgenin çehresi değişti. Van için bizde bu kutlu hizmet yolunda bilgi ve birikimlerimizi ortaya koyma adına aday adayı olduk. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren içerisinde yer alan biriyim. Her zaman partinin menfaatlerini ön planda tuttum. Bundan sonraki süreçte de milletvekili seçilmem halinde öncelikli olarak Van’ın temel sorunlarını ele alıp, çözümü noktasında elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.