Malatyalı voleybolcular Türkiye yarı finallerinde oldukça önemli bir başarıya imza atarak, finallere kalmayı başardı. Voleybol antrenörü Mesut Selçuk’un çalıştırdığı Orduzuspor Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, Ankara’da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacak.
15 ile 17 Mayıs tarihleri arasında yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Yarı Final Voleybol müsabakalarında finale kalan takımlar belli oldu. Müsabakalara Malatya’yı temsilen katılan Orduzuspor Voleybol Takımı grup maçlarında Şırnak’ ı 3-0, Muş’u 3-1, Gaziantep’i 3 - 0 yenerek, Türkiye finallerine adını yazdırdı.
22 ile 28 Haziran arasında Ankara’da yapılacak Türkiye şampiyonasında boy gösterecek küçük voleybolcuların hedefi derece ile dönmek. Takım antrenörü Mesut Selçuk, gösterdikleri başarıda emeği geçenlere teşekkür ederek sporcularını kutladı. Aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Selçuk, “Gerçekten çok önemli bir noktaya ulaştık. Şimdi önümüzde daha zorlu takımlar var. Türkiye finallerinden iyi bir dereceyle dönmek istiyoruz. Sporcularımı tebrik ediyorum. Malatya’yı en iyi şekilde temsil ettiler. Malatya voleybol branşında potansiyeli yüksek bir şehir. Genç sporcularla bu başarıları elde etmek onları daha iyi kulüplere vermek bizi ekstra mutlu ediyor” dedi.