Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bir mobilya mağazası ile geleneksel olarak düzenledikleri “Masa Tenisi Bahar Turnuvası”nın ödül töreninde, masa tenisi tutkunlarıyla gösteri maçı yaptı.
Toroslar Belediyesi’nin, ilçedeki bir mobilya mağazası ile her yıl düzenlediği “Masa Tenisi Bahar Turnuvası”nın ödül töreni yapıldı. Törene, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da katıldı. Mobilya mağazasına ait spor salonunda gerçekleştirilen turnuvanın final maçının ardından Başkan Tuna da formasını giyerek Masa Tenisi Federasyonu İl eski Temsilcisi ve Turnuva Tertip Kurulu Başkanı Ahmet Özer ile bir gösteri maçı yaptı.
Burada bir konuşma yapan Tuna, sporun birleştirici bir özelliğinin olduğunu vurgulayarak, özellikle çalışanların motivasyonlarını arttırmak ve daha verimli sonuçlar alabilmek amacıyla işyerlerinde oluşturulan spor salonlarının ve organize edilen sportif turnuvaların önemine değindi. Tuna, “Toroslar Belediyesi olarak, ilçemizde her yaş grubundan insanlarımızın spor yapmalarına olanak sağlıyor ve zeminler oluşturuyoruz. Mobilya mağazası ile her yıl geleneksel düzenlediğimiz, iş adamlarımızın ve emekli bürokratlarımızın katıldığı masa tenisi turnuvası da bu projelerimizden bir tanesidir. Her yaşta sporla sevginin bütünleştiğini görüyoruz. Turnuvaya sundukları katkılarından dolayı Bekir Sarıabacı’ya ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Sarıabacı da spora desteği ve turnuvaya katkılarından dolayı Hamit Tuna’ya teşekkür ederken, turnuvaya katılan masa tenisi tutkunları ise Tuna’nın sporun her branşına olduğu gibi masa tenisine olan ilgisinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirttiler.
Daha sonra turnuvada birinci olan Müfit Üstinel, ikinci olan Fırat Öz, üçüncü Kasım Kayagurlu ve centilmenlik ödülüne layık görülen Ahmet Özer’e kupa ve madalyaları, Başkan Tuna ile Sarıabacı tarafından verildi.