TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor, bulunduğu konumdan uzaklaşıp kötü gidişine "dur" demek istiyor.

Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 32. haftasında Gölbaşıspor A.Ş ile karşılaşacaklarını belirterek, ligde 16. sırada olan rakip takım ile aralarında bir puan fark olduğunu anımsattı.

Sıkıntılı haftalara girdiklerini ve son karşılaşmadan en avantajlı skorla ayrılmak istediklerini anlatan Ortakudaş, zorlu geçecek karşılaşmayı kazanabilecek güçte olduklarını söyledi.

Ortakudaş, rakipleri ile aralarındaki puan farkını artırarak kalan son 2 maçta rahatlamak istediklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Son haftalarda aldığımız skorlar ile taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Hem bulunduğumuz konumdan uzaklaşmak hem de kötü gidişatımıza 'dur' demek istiyoruz. Onun için Gölbaşıspor A.Ş maçını kazanmalıyız. Müsabakaya iyi hazırlanıyoruz, kafamızda kazanmak var, karşılaşmaya bu gözle bakıyoruz. Tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Ev sahibi ekipte ligde tehlikeli bir konumda. Onlar da 3 puanı alıp, rahatlamak isteyeceklerdir fakat biz kendilerine bu fırsatı vermemeye çalışacağız."

Söz konusu maçta oyunun kontrolünü ellerinde tutmaya çalışacaklarını vurgulayan Ortakudaş, "Mücadelede oyun kontrolünü elimizde tutup rakip sahada oynayıp yakaladığımız pozisyonları gole çevirerek maçı kazanmaya çalışacağız, cömert davranmamaya uğraşacağız. Zira bu haftalarda böyle rahatlığa olanak vermemeliyiz" şeklinde konuştu.