Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı Simge Sağın söylediği şarkılarla sevenlerini coşturdu.
Bodrum Gümbet Barlar sokağında bulunan Moss isimli gece kulübünde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Simge Sağın sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Sağın yaptığı danslarla da yürekleri ağza getirdi. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği clupte slow şarkılara da yer veren Sağın, bu yaz Bodrum’da birçok kez sahne alacağını söyledi.
Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sağın, bir hafta içinde yeni klibinin çıkacağı müjdesini vererek şu sözlere yer verdi “Nihat Odabaşı’nın çektiği “Miş Miş” isimli şarkım geliyor. Çok heyecanlıyım, çok güzel bir şarkım var, çok sıcak. O yüzden çok heyecanlıyım, herkes için çok güzel bir yaz olur inşallah” dedi.
“12 YILDIR ÖĞRENCİYİM”
Müzik dışında okulunun halen devam ettiğini belirten Sağın, “Ben halen öğrenciyim ve okuyorum. Kocaman bir kız oldum ama okula devam ediyorum. Gece çalışıp müzik yaptığım için okulu bitiremedim. 12 yıldır öğrenciyim ve okul bitmiyor. Okulu bitirince yine müzisyen olarak çalışmaya devam edeceğim. Okulu bitirmesem de olur diyorum bazen ama annem ve babam bana kızacak şimdi”ifadelerini kullandı.