Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği çocuk ve büyükler korosu, Hasan Polatkan Kültür Merkezi salonunda konser düzenlediler.
1990 yılında şef ve bestekâr Hüseyin Erbay tarafından kurulan ve bu yıl 25. sanat yılını idrak eden koru, sanatseverlere çok güzel gece yaşattılar. İlk önce Yardımcı Şef Mine Türkoğlu yönetiminde dinleyici huzuruna çıkan çocuk korosu şarkılarını ustalıkla icra edip büyük alkış aldılar. Konserin ikinci bölümünde ise yine Yardımcı Şef Figen Alkılıçgil yönetiminde izleyici karşısına çıkan koronun 2. sınıf öğrencileri nadide eserlerini doyumsuz yorumları ile sundular. Konserin sonunda büyükler korosu, çocuk korosu ve Halk Eğitim Merkezi destekli A. Kanatlı Lisesi gençlik korosu sahnede 135 kişilik dev bir koro oluşturdu. Konserin bu bölümünü Şef Hüseyin Erbay yönetti, izleyiciler ayakta alkışladı.
Konser sonunda bir konuşma yapan Odunpazarı Kaymakamı Selim Parlar, “Bu koro ile iftihar ettik. Halk Eğitim Merkezimiz Türk Sanat Müziğine en doğru ve en etkin şekilde hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. Başta Hocamız Hüseyin Erbay’a, yardımcı şeflerimiz Figen Alkılıçgil ve Mine Türkoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Ayrıca bestelenmiş bir eseri seslendirilen Eskişehir’in değerli şairlerinden Muharrem Kubat da bir teşekkür konuşması yaptı.