23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri dolayısıyla İzmir’in Foça ilçesine gelen Makedonya, Bulgaristan ve Romanya’lı öğrenciler, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.
Yurt dışından İzmir’e gelerek Foçalı ailelere konuk olan yaklaşık 120 yabancı uyruklu öğrenci, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Şenliğini kutlamanın sevincini yaşıyor. Makedonya, Bulgaristan ve Romanya’dan gelen öğrenciler, etkinlikler kapsamında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti. Foça’da olmaktan ve 23 Nisan kutlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren öğrenciler, ev sahipliğinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrencileri ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan’ı Foça’daki arkadaşları ile kutlayacak olan misafirlerimizin de bayramlarını kutlarım” dedi.