KASTAMONU (İHA) – MHP İnebolu İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi sonucu mevcut Başkan Mustafa Ateş, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.
İnebolu Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Üyeleri’nin seçimi sonrası konuşmalara geçildi. İnebolu’nun her geçen gün kan kaybederek nüfusunun azaldığını belirten MHP İnebolu İlçe Başkanı Mustafa Ateş, hükümete yüklendi. Ateş, “Bugün İnebolu Devlet Hastanesi’nin 50 yataklıya düşürdüler. İnebolu Devlet Hastanesi bırakın bölgeyi ilçemiz ve köylerine cevap veremez bir noktadadır bugün. 2 tane ambulans var 81 tane köyümüz var. Yeni hastanenin projesi bir an evvel onaylanmalıdır. Hastanemizin önünde bugün en az 5 tane ambulans bulundurulmalıdır” dedi.
2015 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidar olması dileğinde bulunan Ateş, İnebolu’da açılamayan Ziraat Odası’nı 2015 genel seçimler sonrası iktidar olurlarsa açacaklarının da sözünü verdi.
Tek liste ile gidilen seçimde Mustafa Ateş, yeniden MHP İnebolu İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi. Ateş, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner’e başarılı çalışmalarından ötürü plaket takdim etti.
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ise şu şekilde oluştu: “Şakir Konca, Yılmaz Tun, Soner Altıkulaç, Serkan Sarıgül, Osman Çakılcı, Eyüp Kara, Süha Altınöz, Çetin Gürel, Mete Yeni, Ahmet Gültekin, Zafer Köprülüoğlu, Ali Delen, Hayri Altmışdört, Ali Yılmaz.”