ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün kurucu başkanı ve isim babası Süleyman Ferit Eczacıbaşı'nın torunu, Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile İstanbul'da bir araya geldi. 91 yıl önce kulübün temellerini atan Eczacıbaşı Ailesi'ne şükranlarını sunan Başkan Özkan, Bülent Eczacıbaşı'na üzerinde isminin yazılı olduğu bir forma armağan edip, yakasına Altınordu rozeti taktı. Özkan, ayrıca ailenin tüm bireyleri için hazırlanan özel formaları da Bülent Eczacıbaşı'na takdim edip, Altınordulu minik futbolcuların Sait Altınordu Yerleşkesi'ndeki Süleyman Ferit Eczacıbaşı görseli önünde çekilmiş fotoğraflarının bulunduğu bir de çerçeve hediye etti.
Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge, Sosyal Faaliyetler Yöneticisi Elif Can ve kulübe yakınlığıyla bilinen İstanbullu işadamı Ömer Uzun'un da yer aldığı buluşmada kulübün kuruluş ve isim hikayesini anlatan Özkan'ın sözleri karşısında etkilenen Bülent Eczacıbaşı, "Dedemin Altınordu ile bağları olduğunu biliyordum. Ancak bu detayları duymak beni çok mutlu etti. 100 yıla yaklaşan bir kulübün harcında payımızın olması güzel bir duygu. Bugünden itibaren Altınordu'yu daha yakından takip edeceğim. Ortaya koyulan vizyon ve misyon, bizlerin değerleriyle ve insana saygı üzerine kurulu yönetim anlayışımızla paralellik gösteriyor. Tüm bunları yakın çevremle de paylaşacağım" dedi.
Eczacıbaşı Topluluğu'nun Türkiye'nin en değerli kurumlarından biri olduğunun altını çizen Başkan Seyit Mehmet Özkan ise Bülent Eczacıbaşı'na nazik yaklaşımı için teşekkür ederek, "Bir kulübü kurmak, onun temellerine ilk harcı koymak, isim babası olmak her dönemde saygı duyulması gereken büyük bir vizyonun sonucudur. Bugün Altınordu Kulübü, Süleyman Ferit Bey'in bundan 91 yıl önce attığı temeller üzerinde yükseliyor. Kendisine gerçekten çok şey borçluyuz. Süleyman Ferit Bey'in ismini, onun 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu' sloganımızla özdeşleşen yaşam değerlerini kendimize örnek alarak sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyoruz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF